Senioren Deals

februari 14, 2018

Senioren zijn volop aan het zoek naar goede en mooie aanbiedingen online. Wat wil je nou nog meer. Heerlijk van je pensioen en vrije tijd genieten en dat op een manier doen dat het ook nog betaalbaar is. Seniorenaanbieding.nl is het platform voor het vinden van de ideale senioren deals.

Ik wendde me tot mijn  Money-nieuwsbrief, En vroeg lezers om me de beste senior kortingen die vandaag beschikbaar zijn te vertellen. De antwoorden stroomden in en daaronder hebben we 10 keuzemogelijkheden afgerond die iedereen boven de 55 (of 50) zou moeten kennen.

Houd er echter rekening mee dat de seniorkorting niet altijd de beste deal is die beschikbaar is, zegt Edgar , oprichter en redacteur van Consumer World. “Behandel het als een mogelijke optie”, zegt hij. Voor degenen die onderweg hun deals willen ontvangen, meldt de mobiele app van seniorenaanbieding u wanneer u in de buurt bent van eventuele voordelen en kortingen die u in de app programmeert.

Neem ook contact op met uw plaatselijke gemeente om te zien welke kortingen mogelijk beschikbaar zijn op het openbaar vervoer, parkeren, onroerendgoedbelasting en andere onkosten, zegt Edgar.

 

Alamo Drafthouse
Bezoekers van 60 jaar en ouder kunnen weekdagenshows voor 14:00 uur bekijken voor slechts $ 6, minder dan de helft van de algemene opnameprijs van $ 13,75. Die speciale lage prijs geldt de hele dag op woensdag voor de Senior Day van de keten. Zie hier voor locaties.

Amtrak
Reizigers van 65 jaar en ouder krijgen 10% korting op de meeste treintarieven op de meeste Amtrak-treinen. Kathy Levine, 70, van Long Beach, N.Y. gebruikt de korting vaak om haar dochter en kleindochter 200 mijl verderop te bezoeken. “Ik rij liever niet de vier uur die nodig zijn”, zegt Levine. “Met de Amtrak-korting kan ik ze vaker zien.”

Bloomin ‘Brands
AARP-leden krijgen elke dag 10% korting op hun maaltijden in restaurants in de Bloomin ‘Brands-keten, waaronder Bonefish Grill, Outback Steakhouse en Carrabba’s Italian Grill.

British Airways
AARP-leden 55 en ouder komen in aanmerking voor $ 65 korting op economy-reizen en $ 200 korting op zakelijke clubreizen. Reizen moeten vóór 31 januari 2019 zijn geboekt.

Kohl’s
Shoppers van 60 jaar en ouder kunnen elke woensdag 15% korting krijgen.

Marriott
Reizigers van 62 jaar en ouder kunnen 15% of meer besparen op hun kamerprijs bij Marriott merkhotels. Hoewel de prijs afhankelijk is van de beschikbaarheid, geldt er geen limiet voor het aantal nachten dat u kunt boeken. De deal is van toepassing op Marriott-merkhotels wereldwijd.

Nationale parken
Burgers in de VS of permanente inwoners van 62 jaar of ouder kunnen voor de rest van hun leven toegang krijgen tot meer dan 84 miljoen hectare land beschermd door de National Park Service voor $ 80. Hoewel dit niet helemaal de koop is die het vroeger was – prijzen zijn vorig jaar gestegen van slechts $ 10 – het is nog steeds veel beter dan het algemene slagingspercentage van $ 80 per jaar, zegt Warren Gress, 67, van Parker, Colo. bezocht Glacier National Park, Yellowstone, Grand Canyon, Bryce en Zion, onder anderen. Plus, Gress notities, de pas geeft je kortingen op sitekosten als je op een federale camping verblijft.

t-Mobile
Klanten van 55 jaar en ouder kunnen twee lijnen krijgen met onbeperkt spraak-, tekst- en LTE-gegevens voor $ 35 / lijn met AutoPay. Dit is de beste celkluskorting die momenteel beschikbaar is, zegt Dworsky van Consumer World. Bonus: alleen de primaire rekeninghouder moet 55 jaar of ouder zijn.

Recent posts