Hypotheek

Een Duitsland hypotheek ? Wij helpen u met onze Duitse hypotheek.

Grenswoningen.nl werkt samen met 51 banken in Duitsland en alle verstekkers in Nederland welke een Duitsland hypotheek verstrekken. 
 
Op deze manier kunnen wij u perfect door het gehele traject heen helpen. Dit alles in u eigen taal. Mochten er stukken in het Duits aangeleverd worden zoals een hypotheekofferte, dan zal deze volledig met u in het bijzijn vertaald worden.
 
Wilt u meer informatie over een Duitsland hypotheek willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen. 

Lineaire Duitsland Hypotheek.
 
Wat is een lineaire duitsland hypotheek nu exact ?

Een lineaire hypotheek voor Duitsland is niet anders dan een lineaire hypotheek voor Nederland. Deze traditionele hypotheek vorm wordt niet vaak meer gebruikt in Nederland echter valt deze onder de veel gekozen vorm in Duitsland. In gelijktijdige aflossing binnen een Liniaire hypotheek, een vast bedrag per maand, zal de hoofdsom per maand afnemen. De hoogte van het rentebestanddeel zal per maand veranderen. Dit omdat het openstaande saldo steeds minder zal worden. Aangezien er in het begin een grote som hypotheek openstaat zal het zo zijn dat daar de hoogste lasten zullen plaatsvinden. Naarmate de looptijd zullen de lasten steeds verder dalen. Uiteraard zakt de hypotheekrenteaftrek daarbij ook mee.
 
Binnenkort zullen wij hier een rekenmethode/module hanteren waarbij men snel de lasten van zijn toekomstige Duitsland hypotheek kan berekenen.
 
Annuïteitenhypotheek voor een woning in Duitsland

Hierbij een korte uitleg over een annuïteiten Duitsland hypotheek voor een woning in Duitsland. Een annuïteitenhypotheek is een traditionele vorm in Nederland maar een wederom een vorm welke in Duitsland vaak gehanteerd wordt. Het maandbedrag van de annuïteitenhypotheek in Duitsland wordt zo samengesteld dat de totale maandelijkse som zowel aflossing als rente bevat. De maandelijkse hypotheeksom zal gedurende de gehele looptijd gelijk zijn. Aan het eind van de annuïteitenhypotheek is de gehele hypotheek in Duitsland afgelost.
 
Eventuele renteverhogingen zijn helaas een probleem omdat de maandlast hiermee aanzienlijk kan stijgen. Het is daarom ook aan te raden een zo lang mogelijke looptijd te hanteren.

Ook hier heeft men het voordeel indien men in Nederland werkzaam is de hypotheekrente voor de Duitsland hypotheek gewoon aftrekbaar is.

Hypotheek Duitsland ?Ik zeg doen.