IT vacatures voor woningbouw

mei 14, 2018

Ontwikkeld door de Magento specialist Jaagers

Een team van computerwetenschappers heeft een nieuwe AI ontwikkeld die code kan schrijven en softwareoplossingen kan voorspellen voor programmeurs door het navigeren via talloze API’s (application programming interfaces).

Jarenlang hebben onderzoekswetenschappers onderzocht hoe programma’s onmiddellijke feedback kunnen genereren die programmeurs direct kunnen verwerken. Er is al een breed scala aan toepassingen gecreëerd, die allemaal gericht zijn op het detecteren van foutieve of dubieuze coderegels. Hoewel dit slechts minimaal in de softwaretools van de meeste ontwikkelaars is geïntegreerd, heeft een team van computerwetenschappers van Rice University onlangs een manier bedacht voor ontwikkelaars en programmeurs om feedback over hun code te ontvangen en oplossingen voor hun programma’s te suggereren – allemaal via kunstmatige intelligentie ( AI).

Bayou is een diepgaand leersysteem dat code voor programmeurs kan schrijven en API-idioom voor complexe databases kan genereren. Het leert zichzelf te coderen via GitHub, training met miljoenen menselijke programmeurs die Java gebruiken. Het kan hoog-niveau patronen interpreteren en herkennen in honderdduizenden Java-programma’s via een kunstmatige neurale netwerkmethode genaamd Neural Sketch Learning. Ontwikkelaars kunnen variabelen initialiseren die bedoeld zijn om in de programmeertaak te worden gebruikt of een query indienen met namen van API-methoden of het type variabelen voor de programmeertaak.

Bayou architect en onderzoek wetenschapper Vijay Murali zei: “Dat directe feedback het probleem meteen zou kunnen oplossen, en als dat niet het geval is, zou de voorbeeldcode van Bayou moeten leiden tot een beter geïnformeerde vraag voor hun menselijke leeftijdsgenoten.”

Met de softwarecoderingscomponent kan de gebruiker programmeertaken toewijzen binnen zijn code door een vraag aan Bayou te geven. Het neemt aanwijzingen en interpreteert het verwachte programma van de ontwikkelaar en biedt software-oplossingen. Hiermee kan het programma worden geïdentificeerd dat bepaalde taken kan uitvoeren die door de ontwikkelaar zijn ingesteld.

Het kan ook feedback geven voor codering met verschillende API-applicaties. Vaak hebben ontwikkelaars de taak om door ongedocumenteerde API’s te navigeren. Dit kan de productiviteit en werkstroom verstoren, waardoor de vloeiende werking van een programma wordt aangetast. Bayou kan deep-learning AI gebruiken om code te synthetiseren voor specifieke software-API’s.

“Bij moderne softwareontwikkeling draait het allemaal om API’s,” zei Murali. “Dit zijn systeemspecifieke regels, hulpmiddelen, definities en protocollen waarmee een stuk code kan communiceren met een specifiek besturingssysteem, database of hardwareplatform of een ander softwaresysteem. Er zijn honderden API’s en navigeren voor ontwikkelaars is erg moeilijk. Ze besteden veel tijd aan vraag- en antwoordsites zoals Stack Overflow en vragen andere ontwikkelaars om “hulp”.

 

IT Programmeur

Bent u opzoek naar een solide en goed gefundementeerde programmeur.

De IT Vacatures van It programmeur staan als een huis. Ook Voor IT Detachering bent u hier aan het juiste adres.

Recent posts