Shopware voor je huis inrichting webwinkel

augustus 19, 2020

E-commerce oplossing voor Interieur & Wonen
Er is een groot potentieel in e-commerce voor de meubelindustrie. Maar om er het beste van te maken, heb je het juiste systeem nodig. Shopware opent nieuwe ruimtes en oplossingen die precies zijn afgestemd op uw branche – of het nu gaat om uw groeimogelijkheden, verkoopkanalen of de look en feel van uw online shop.

Productconfigurator
Klanten waarderen producten die ze kunnen aanpassen aan hun wensen en behoeften – of het nu gaat om afmetingen, kleur of materiaal – vooral in de meubel- en woninginrichtingsector. Klanten kunnen alle productvarianten visualiseren en vervolgens met een paar klikken de variant kiezen die het beste bij hen past.

“Wij wilden de inhoudelijke en sociale aspecten van onze nieuwe onlineshop in stand houden. Met Shopware vertrouwen we op een systeem waarin we eenvoudig winkelervaringen kunnen creëren en flexibele microsites kunnen bouwen”.

Beeldmapping
Laat zien hoe harmonieus uw producten eruit zien in de context van volledig ontworpen leefruimtes. Markeer producten op foto’s en link de bijbehorende productpagina’s. Door gebruik te maken van dit interactieve bedieningselement kunt u klanten inspireren en hen direct naar de bijbehorende productpagina’s leiden.

Klikken & verzamelen
De ideale combinatie van online en offline retail: Uw klanten kunnen eenvoudig producten aan hun winkelwagen toevoegen vanuit huis en de bestelling afhalen in hun lokale winkel. Dit bespaart hen verzendkosten, ze kunnen eenvoudig retouren verwerken en ze kunnen direct in de winkel blijven winkelen. Dit is handig voor uw klanten – en goed voor uw bedrijf.

Instagramintegratie
Alleen al in Duitsland zijn meer dan 15 miljoen mensen op Instagram en u kunt hen bereiken met aansprekende ideeën en inspirerende inhoud. Voeg een link toe aan uw online shop om nieuwe klanten aan te trekken, uw naamsbekendheid te vergroten en meer omzet te genereren.

Winkelzoeker
Van uw online shop tot de plaatselijke showroom: Laat uw online klanten kennismaken met uw kassa! Geïnteresseerde klanten kunnen de store locator gebruiken om de dichtstbijzijnde winkel weer te geven. Zij kunnen ook gedetailleerde informatie vinden zoals openingstijden, adres, route of eventuele speciale diensten die in de winkel beschikbaar zijn.

Inhoud & handel
Van doe-het-zelf tot kleurpsychologie en materiaalkunde – er is een breed scala aan inhoudelijke mogelijkheden voor de meubel- en woninginrichtingindustrie. Voer thema’s uit in aansprekende Belevingswerelden of begeleid uw klanten stap voor stap door een virtuele winkeltour met Storytelling. Met Shopware is het eenvoudig om te slepen, zonder programmeerkennis.

 

Recent posts